27/10/09

ΡΕΠΕΡΑΖΖΖ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ




"Συντροφιά με την Σάντρα στην Αθήνα".

Η ΕΤ1 εμπνέεται από την πληθωρική παρουσία της εν λόγω καλλιτέχνιδος και τη βγάζει για κατούρημα στο κέντρο της Αθήνας του 1987, που θα μπορούσσε κάλλιστα να θεωρηθεί και 1978!

Η Σάντρα πάντα ναζιάρα και με μάτια πλάνα καθηλώνει τους περαστικούς και πέφτει πάνω στις σιδεριές με περισσή ευκολία, τυφλωμένη από την επίδραση του αρχαίου ελληνικού πνεύματος των σκοροφαγωμένων παγκακίων της πλατείας Κοραή!

Και ξάφνου στο 3' και κάτι ψιλά εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός (Θεός, Θεός) ο κιθαρίστας για να σώσει την κατάσταση και να ξαναδώσει τα φώτα στους Έλληνες, αλλά και στη Σάντρα για να σταματήσει επιτέλους να τσακίζεται στα σίδερα.

Γουέλκαμ του Αθενζ, γουέλκαμ του Γκρις!



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαργαριτάρι! Τα μπαρμπαδάκια, οι περίεργοι και οι θειές με τα ψώνια που περνάνε και φυσικά τα σίδερα,οι σκαλωσιές και ο πετεινός-κιθαρίστας κλέβουν την παράσταση, αθάνατη ελληνική κρατική τηλεόραση. Περίμενα πότε θα πεδικλωθεί η Σάντρα να πέσει, αλλά μάταια, μάταια

bourboulithres είπε...

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!
I rest my case!

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά που δεν πέρασε και κανένας κοπριτάκος να "μαρκάρει" την περιοχή, κατά τη διάρκεια του εκπληκτικού αυτού video-τραβήγματος!
Καταπληκτική δουλειά έχει κάνει το κανάλι, μπρρρρρρρρρρρρρράβο!!!
Φιλιά :)

Ανώνυμος είπε...

Να μαρκάρει και να ρίξει κι ένα μανίκι σε καμμιά σκυλίτσα να κλαίμε από τα γέλια. Και τον κιθαρίστα έπρεπε να τον κουτσουλίσουν οι κουρούνες. Η ερτ μας έχει χαρίσει τρομερής αισθητικής και πχιότητας θεάματα, μπράβο bourboulithra που αναδεικνύεις τέτοιες τηλεοπτικές στιγμές

bourboulithres είπε...

@Μαρινάκι:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!
ΕΡΤ1 στα καλύτερά της!
Επίσης λείπει και ο άνεμος να λυσσομανάει!
Άτιμη έλλειψη φαντασίας! Γουφ!
:)))

@KnottyCatoula:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Παρακαλώ, δε κάνει τίποτα!!!
Ο "πετεινός-κιθαρίστας" με έχει στοιχειώσει, ακόμα γελάω!!!
Μου φαίνεται όχι μόνο θα τον κουτσουλίσουνε, αλλά θα τον κάνουνε να ζευγαρώσει κιόλας έτσι όπως κάθεται!
:)))