13/11/09

Chill dude, it's the 90's

H ώρα είναι 4:00 το πρωί και μόλις τελείωσα μια εργασία για το μεταπτυχιακό που κάνω. Συνήθως τέτοια ώρα τις προηγούμενες μέρες που δε μου κολλούσε ύπνος έβλεπα μια σειρά στην ΕΤ1 που λεγόταν Χειμωνιάτικη Βόλτα ή κάπως έτσι με τη Χριστίνα Θεoδωροπούλου, προφανώς πριν τις πλαστικές γιατί τώρα μοιάζει εντελώς διαφορετική και όχι μόνο λόγω ηλικίας. Μου αρέσει που η ΕΤ1 παίζει κάτι τέτοιες ξεχασμένες σειρές από τη δεκαετία του '80 και του '90 τώρα τελευταία. Ναι  παρέλειψα να αναφέρω ότι είναι της δεκαετίας του '90, συγκεκριμένα του 92 νομίζω με τον Μποσταντζόγλου να μοιάζει με παιδαρέλι σε μπιλιραδάδικο της εποχής εκείνης. 

Πριν ασχοληθώ με την εργασία μου σήμερα, την προηγούμενη υπόλοιπη μέρα την πέρασα στο you tube αναζητώντας video. Επίσης δε δουλεύω, οπότε κωλοβαράω, ενίοτε και χωρίς ενοχές! (Πολύ ενίοτε όμως) Ούτε που θυμάμαι τι πρωτοέψαχνα και κατέληξα τόση ώρα χαζεύοντας. Έπεσα πάνω σε κάτι αριστουργήματα, Vanilla Ice και τα υπόλοιπα εκτός του Ice Ice Baby το οποίο έγραψε όταν ήταν ι6 χρονων, τι κάνει τώρα για να ορθοποδήσει, πως τραγουδάει rap metal, σε πόσα ριάλιτι έχει πάρει μέρος μπας και ανακάμψει κτλ, Beavis and Butthead (rule), το βιντεοκλιπ του Mr. Cab driver (fuck you I'm a survivor) του Lenny Kravitz (μου το θύμισε το Μαρινάκι)  που μου άρεσε πολύ. Δεν το είχα ξαναπροσέξει έτσι. Σκηνοθέτης του είναι ο Geoffrey Barish, θα το έκανα και λινκ το όνομά του αλλά δε θυμάμαι πως. (Βοηθήστε με! Είχα διαβάσει τις οδηγίες σε ένα από αυτά τα site αυτοβοήθειας υπολογιστών, αλλά μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή και αρχίζω να νυστάζω κιόλας!) Βγάζει ωραίες ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Επίσης σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό θέμα η ζωή και η πορεία του Vanilla Ice (the oldest joke in music history), πως ξεπουλήθηκε για 1,5 εκατομμύρια δολάρια και άφησε πίσω του την underground εικόνα του για να γίνει "puppet", όπως λέει και ο ίδιος απο τη δισκογραφική εταιρία που τον έκανε hip pop, την SBK. True Hollywood Story no shit! Αλλά κυρίως θυμήθηκα ένα σχεδόν ξεχασμένο τραγούδι το "Hobo humpin' slobo babe" των Whale! (πολλές παρενθέσεις, το ξέρω!)




...



...



Μας έπεισες!
...



...



Για σένα Μαρινάκι!


(Συγγνώμη για το παράταιρο μέγεθος των βίντεο, αλλά δεν χωράνε με τίποτα καλύτερα!)

6 σχόλια:

Pastaflora είπε...

Oι Whale! Αξεπέραστη βαβούρα αυτό το εκκωφαντικό διαμαντάκι! Τι να γίνονται άραγε;

bourboulithres είπε...

Γεια σου Pastaflora!
Απ ότι διάβασα, δε κάνουν πλέον και πολλά πράγματα, αλλά τότε μεγαλεία, μέχρι που έκαναν και περιοδείες με τον Tricky!

Ανώνυμος είπε...

Ταξίδι σ' άλλον αιώνα! Κι όμως ρε γμτ δεν είναι και τόσο μακριά όλα αυτά ε?
Εγώ πάντως επιμένω ρετρο, ακούω ό,τι γουστάρω απ' το χθες και το σήμερα.
Με το προχθες δεν τα πάω και τόσο καλά... χεχεχε!
Σ' ευχαριστώ γλυκιά Αννούλα :)

bourboulithres είπε...

Και πολύ καλά κάνεις!
Ναι, πως πέρασαν έτσι τα χρόνια!
Να σαι καλά Μαρινάκι!
:))))

Γαλάτεια είπε...

Καλησπερα Μπουρμπουληθρουλα!
kissy kissy :))

bourboulithres είπε...

Bonsoir Madame!
Kissy kissy!
:)))