11/3/10

Σκέφτομαι και γράφω: Όσα συνέβησαν τις δυο προηγούμενες εβδομάδες στην πραγματικότητα και στο μυαλό μου.





Πρόλογος 

Εχω πολύ καιρό να γράψω στο μπλογκ!
Στις δυο εβδομάδες που πέρασαν, έπαθα ράιτερζ μπλοκ και κρίση έμπνευσης ταυτόχρονα, μερικές φορές δεν ήξερα για ποιο από τα θέματα που μου ερχόντουσαν -ωσάν ουράνια επιφοίτηση- να πρωτογράψω!
Totally passive/aggressive dude!

Ο γκόμενος μου, η Αθηνά (λόγω μπακουροσύνης), μου είχε δώσει τη 1η και λίγη από τη 2η σεζόν του "How I met your mother". Στην αρχή ξενέρωνα με τον τύπο που θέλει συνέχεια να παντρευτεί [για όσους δεν ξέρουν από τη σειρά, οι πρωταγωνιστές είναι : ένα ζευγάρι-εξαρτημένοι ο ένας απ τον άλλον, ένας ορκισμένος εργένης (σαν τον Κωστόπουλο πριν τη Τζενούλα και πριν αρχίσει να μαγειρεύει μακαρονάδες στην Ελενίτσα), μια ανεξάρτητη γυναίκα και ο -εν λόγω- κολλημένος ρομαντικός που ψάχνει για νύφη στο κάθε στενό της Νέας Υόρκης. Ο τελευταίος διηγείται στα παιδιά του πως γνώρισε τη μάνα τους (γι αυτό και ο τίτλος) και όλοι μαζί κάνουν μια ωραία παρέα! A, και θεωρείται κωμωδία.] Μετά τη συνήθισα και τώρα δε βρίσκω την υπόλοιπη 2η σεζόν.

Εκτός του ότι αρχίζουν και κλείνουν τα τορεντσοσάιτ ένα-ένα, miniova, gamato και σήμερα το Blue White δεν ανοίγει καθόλου (!), η 2η σεζόν θεωρείται πλέον παλιά και δεν υπάρχουν seeds η leechers (δε ξέρω ποιο απ τα δυο προκαλεί έλλειψη but you get the point!) Εν τω μεταξύ, χτες το βράδυ είχα άλλη μια από τις τρομερές μου επιφοιτήσεις: κατάλαβα ότι ο άντρας του ζευγαριού, ο Μαρσαλ, έπαιζε και στο θρυλικό πλέον "Freaks and geeks"! Ήταν ο τύπος που έπαιζε ντραμς και ειχε κόλλημα με τον Πιτ Ταουνσεντ! (νομίζω!) Σημειωτέον, σ' αυτή τη σειρά άρχισε την καριέρα του ο James Franco! (σιελόρροια και πάω παρακάτω γιατί κούρασα!)

Κυρίως Θέμα

Τζούλια και βίντεο: 
Ψιλοκακή επίδοση κατα τη γνώμη μου! Της έλλειπε το πάθος, πηδούσε σα δημόσιος υπάλληλος! Αν ήταν τόσο επαγγελματικά στημένη η κλάψα της όπως και το βίντεο she would've pulled a Paris Hilton!

Νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης:
Το να προσπαθείς να ισορροπήσεις την οικονομική κατάσταση της χώρας μόνο με μείωση μισθών και αύξηση του Φ.Π.Α, χωρίς να είμαι ειδικός, δεν ακούγεται πολλά υποσχόμενο. Τα υπόλοιπα μέτρα που πήγαν? Ρητορική ερώτηση!

Πάντως, ήθελα να 'ξερα ποιοι είναι αυτοί που είναι πρόθυμοι να "θυσιάσουν" το μισθό ή τη σύνταξή τους "για το καλό του τόπου"! Βρέθηκαν δυο-τρία άτομα, και αν, (συνταξιούχοι σε ηλικία, βλ. τον Ζορό-Ψωμιάδη) ακόμα κολλημένα στην εποχή του Ανδρέα και η επικοινωνιακή ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ μας τους έχει φορέσει κολάρο!

Περιοδικό Focus:
Μερικοί Έλληνες πολιτικοί (κι όχι μόνο) φαίνεται πως μπέρδεψαν την απόλυτη εξάρτηση και συμπνοια των ελληνικών Μέσων και της πολιτικής με τη γερμανική πραγματικότητα. Άλλο περιοδικό και επιλογή αρχισυντάκτη και άλλο πολιτική.

Συμπέρασμα:

Έφτιαξα το πιο νόστιμο, ζουμερό και πανεύκολο κέικ σοκολάτας! [Είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά! Έβλεπα το 10-1 (ή τους ΚαμεροΧαριτάτους) και σημείωνα τη συνταγή από την Αργυρώ, αλλά δε την πρόλαβα ολόκληρη! Έγινα μια χαρωπή νοικοκυρά που έχει στενή επαφή με τον κόσμο που "μπαίνει" στο σπίτι της και πήρα τηλέφωνο στο κανάλι για να συμπληρώσω τα κενά! Ευτυχώς μ' ενημέρωσαν πως η συνταγή θα ανεβαινε στο site μετα τη μία!] Η συνταγή και το βιντεο! Αν θέλετε κάτι γλυκό και εύκολο αξίζει τον κόπο, είναι γρήγορο και πάμφθηνο!

Επίσης, τα "Κοριτσια για σπίτι" ειναι σαν τις Sugababes. Η σύνθεση δεν μένει ποτέ ίδια.


Τις επόμενες ροχάλες μετά το παριζάκι-μυξοχλαπάτσα, προβλέπω να μαζεύει το Dirollo.


Ακόμη, δε θα μπορούσα να πάρω μέρος στο διαγωνισμό "Playmate of the year" και να θελα. Έχω ξεπεράσει τα 25! (25= όριο ηλικίας)


Εν κατακλείδι, μια βραδιά που δε μ' έπαιρνε ο ύπνος έπεσα πάνω σε b movie (ή καλύτερα z movie που λέμε και με την αδερφή μου) με τον Ρίτσαρντ Γκρέκο! Έφερνε σε αποτυχημένο έγκλημα στο Οριεντ Εξπρες. Ω ναι! Η δράση εκτυλισσόταν πάνω σε τραίνο, μόνο που είχαν ξεχάσει να προσθέσουν τον ήχο κίνησης του τραίνου πάνω στις ράγες και μέσα στα βαγόνια -πέρα από τις συζητήσεις των πρωταγωνιστών- επικρατούσε η ηρεμία της Διονυσίου Αεροπαγίτου! Αναπόλησα τις μέρες του Μπουκερ και τότε που ο Γκρεκο είχε έρθει καλεσμένος στο Μπραβο καβάλα σε μια μηχανή! Και επιτέλους με πήρε ο ύπνος!

[(Πολλές παρενθέσεις και αγκύλες!) ooooops!]

20 σχόλια:

amalthia είπε...

ω την είδα και εγώ αυτήν την ταινία!στο άλτερ ήτουνα?δεν θυμάμαι! καλά εγώ γέλασα πολύ με τον διάσημο και καλά ηθοποιό που περνιότανε για κούκλος!

μα να καταστρέψουν το "parole parole parole" για την σκατοδιαφήμιση του ντιρόλο?!

δεν θα σου σχολιάσω και τα υπόλοιπα συμφωνώ σε όλα εκτός απο το "how i met your mother" και αυτό γιατί δεν το έχω δει καθόλου!

panos srpk είπε...

http://torrentz.com/
psakse ekei! olo kai kati tha vreis!
grapse how i met your mother season 2
=]

amalthia είπε...

sarper? τι καλός!

bourboulithres είπε...

amalthia
xaxaxaxaxa
Στο Mega το παιζε!
Ναι, με την άλλη την ηλίθια να παρασύρεται στη γοητεία του!
Για live blogging ητανε!

sarper?
Καλώς τον!

Επικοινωνούμε με τηλεπάθεια ε?!:)
Τον Μαρσαλ τον θυμάσαι στο Freaks ang geeks? Ήτανε λέει 14 εκεί!

Ρε γαμωτο δεν έχω πιστωτική κι έτσι δεν μπορώ να κατεβάσω απο κει!

bourboulithres είπε...

Ευχαριστώ πολύ παντως sarper?
:))))))))

Ανώνυμος είπε...

έχεις πρόσκληση στο mail-άμα είναι να πάμε φυλακή για downloading θα σε πάρω μαζί μου, (α, και θα έχω το πάνω κρεββάτι, το πιάνω πρώτη) -τώρα δεν μπορώ να αφήσω ένα χείμαρρο σχολίων, αλλά "θα ξανααάρθω, ζήηκο"!!! (δεν γράφεις συχνά, αλλά όταν το κάνεις, ανοίγεις 594058 συζητήσεις)

bourboulithres είπε...

AXAXAXAXAXAXA
Θα ειμαστε inmates!
Εντάξει θα ειμαι πιο κοντά στα ποντίκια!
Τωρα που είπα ποντικια, πήγα να πετάξω τα σκουπίδια (που ειναι ενα βουνο λόγω απεργιας) και τι να δω? Μια γάτα νεκρή αναμεσα στα βουνά απο σακούλες μέσα στον κάδο!
Γκροουσσσ!
Θα σε περιμένω με το κόκκινο τριαντάφυλλο!
:)))))))))

Pink_Fish είπε...

ο Ρίτσαρντ Γκριέγκο?????Που τον θυμήθηκες καλή μου? Ξέρεις πόσους αιώνες με πας πίσω? Η μισή τάξη είχε crash με τον Ρίτσαρντ. Στην εφηβεία μας, βεβαίως-βεβαίως...Το σοκολατοκεικ θα το φτιάξω, προς το παρόν είμαι στο project μωσαϊκό. Χαιρετώ :)

bourboulithres είπε...

AXAXAXAXAXA pink_fish
Τετοια γοητεία δε ξεχνιέται!
Τον είχα πρωτοδει στο 21 jump street και μετά τον εβλεπα ως Μπουκερ!
Μετα, στο κατρακύλισμα τον έχασα!

Είναι πολύ νόστιμο και καθε μερα που περνάει κρατάει την υγρασία του και δε ξεραίνεται!
Ειναι απίστευτο!
Θα το ξαναφτιάξω!
:)))

Lena είπε...

Eixame dikio me th Athina gia to how i met your mother!
An k exw poly kairo na to dw k psaxnw ki egw apo tn 3 kyklo k meta!
Dn katalava ti provlima exeis me ton Ted?!Kako eina na pantreyontai oi anthrwpoi?
Anyway!
Oso gia tn pswfia gata edw mia xazi eixe petaksei mia pswfia kota!

Ανώνυμος είπε...

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: τι είναι αυτά τα 3 πλάσματα δίπλα από το πιάτο με το κέηκ? Πάρε μια τζούρα passive/aggressive behavior http://www.passiveaggressivenotes.com/
Το how i met your mother δεν το έχω δει, τώρα που το είπες θα το αρχίσω κι εγώ, το βρήκα εκεί που σου έστειλα πρόσκληση. Ούτε το Freeks and Geeks ήξερα και μόλις είδα James Franco σκέφτηκα δεν πα να γαμηθεί το how i met, φυσικά αυτό θα κατεβάσω πρώτο!!
Αφού πήρες που πήρες τηλ στον αντ1, ούτε ένα σκουπάκι δώρο, ένα τηγάνι, τίποτα!?? Φτίλες!
Ο Ρίτσαρντ ο Γκριέγκο πάντα μου προκαλούσε απορία με το πόσο άτσαλα έβγαζε τα φρύδια, ήταν εμφανέστατα κουτσουρεμένα πάνω από τη μύτη, ήταν τόσο γυναικεία και τότε δεν ξέραμε το μετροσέξουαλ λουκ, δεν είχε εφευρεθεί ακόμα και δεν μας πολυάρεσε αυτό το χαζοφρύδι. Πήρε τη θέση του Τζόνυ του Ντεπ και πάντα στεναχωριόμαστε όταν τον βλέπαμε, "όχι ρε πούστη, δεν είναι σαν τον Τζόνυ Ντεπ".
Κατά τα άλλα δεν πιστεύω ότι κανείς θα θυσίαζε τον (ήδη πενιχρό) μισθό του, μπορεί πληρώθηκαν 2-3 μπαρμπάδια για να τα πούνε αυτά και το πολύ να μασήσουν μερικά παππούδια ακόμα από τις πατριωτικές μαλακίες του πανηλίθιου του αυτιά και των άλλων.. Αν θέλαν να μαζέψουν λεφτά δεν θα κάναν αφαίμαξη στους φτωχούς, θα τα παίρναν από τις τράπεζες, τις παε, τους εφοπλιστές, κλπ,κλπ και θα τελείωνε το παραμύθι, πάμε για μεσαίωνα, ευτυχώς προλάβαμε και σπουδάσαμε, αυτά στο μέλλον θα είναι μόνο για λίγους..
Καλά με την τσόντα είδαμε και πάθαμε αυτή τη βδομάδα με τους black people-μας την κόλλαγαν στη μούρη σε καφετέριες, ταβέρνες, παντού!! μέχρι και σε μαμάδες με παιδάκια στην παιδική χαρά πηγαίνανε! Είδα κι εγώ τα σχετικά στο youtube, πιστεύω ότι στις επόμενες θα είναι πολύ καλύτερη!

bourboulithres είπε...

Lena

Όχι καθολου κακο να παντρεύονται οι άνθρωποι. Ο Τεντ παραείναι παρανοικος με την ιδέα του γάμου. Καταντάει κουραστικός! Μπορει τους κύκλους να τους έχει η Αθηνα.

bourboulithres είπε...

cranky owl

H φωτο ειναι απο το φλικρ! Δεν έβρισκα καλύτερη που να μοιάζει με τη μορφή του δικου μου κεικ!

Για τον Τζειμζ-σιελόρροια, το Φριξ αντ Γκιξ υπάρχει στο u tube. http://www.youtube.com/user/LaaDida3
Αυτος ο χρήστης έχει ανεβάσει 18 επεισόδια του πρώτου και μοναδικου κυκλου (τη κοψανε τη σειρά μετα την πρώτη σεζόν). Πολύ καλή σειρά! Θα αρχίζω και γω να τη βλέπω, έχω πολύ καιρό να τη δω! Ωραία να ανταλλάξουμε και σημειώσεις! χαχαχα

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τιποτις οι τσίπηδες!
Ούτε μια κουπα ΑΝΤ1!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Έχεις τόσο δικιο για τα φρύδια του Μπουκερ!Και δεν έγινε ποτέ αντάξιος του Τζόνι! Ειχα πάθει μεγάλο crush με τον Τζονι τοτε, στηνόμουν μπροστα στη τι βι κάθε Σάββατο βράδυ για να τον δω!

Λες να πληρώθηκαν ε?
Εχω δει κατι φανατικους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ που τους φοβήθηκε το ματι μου, βέβαια σε μια παλιότερη εποχή που το κοματικό following είχε και έντονο αντίκρισμα ρουσφετικο. Μέχρι και σχέδια για κρέμασμα σημαίας με τον πράσινο τον ηλιο μεσα στο σπίτι! :{

Και γω έτσι πιστεύω για τη Τζούλια! Λιγη (σ)εξάσκηση θέλει ακόμα!

Ευχαριστώ πολύ για το invite cranky owl μου!
:))))))

bourboulithres είπε...

@sarper?
Τελικα ο Μαρσαλ δεν ήταν 14 στο Freaks and geeks, αλλά 18-19!
Τι σου κάνει η ανάγνωση της wikipedia!

Unknown είπε...

1.αυτό είναι το κέικ,αυτοπροσώπως?
2.έχεις καταντήσει σαν μια από τις μόνιμες στη δουλειά μου(δε λέμε πού...) που όλες τις αποκαλεί γκόμενές τις- πρόσεξέ το!
3.αφού είμαι γκόμενός σου,πάρε τον άλλον, τον wanna be γκόμενό, και πες του να μην με ενοχλεί!μόλις ξαναχτύπησε!

bourboulithres είπε...

1. Α, οχι ειναι φωτο απο φλικρ!

2. Όχι ενταξει ειμαι συνειδητοποιημένη!

3. Μην ανησυχείς! Θα τον αναλάβω εγώ! Θα τον προκαλέσω σε φάιτ έξω!

cranky owl είπε...

Χαλό! τι ωραία μουσικούλα ξέχασα να στο πω την άλλη φορά, παρόλο που δεν ακούω τέτοια
Να δω πότε θα φτιάξω κι εγώ το κέηκ -σήμερα με κεράσανε ένα με μπανάνα (όπως το φτιάχνεις με μια λιωμένη μέσα ή δύο στη ζύμη) και είχε ωραίο άρωμα μπανανίλας!
Δες το pineapple express με τον φίλο μας (αν δε το έχεις δει ήδη) μουρλό γέλιο

bourboulithres είπε...

Ou Ου Ου Ου
cranky owl μου!

Thx!
:)))

Αυτό το κέικ με τη μπανάνα μου ακούγεται σαν αυτό που φτιάχνει η Μαρία Μπακοδήμου όποτε της έρχεται να φτιάξει ένα κεικ στην όποια εκπομπή κάνουν με τον Φώτη!
Τέλειο ακούγεται!
Μμμμμμμμμμμ!
Εγώ το σοκολατοκεικ το ξαναφτιαξα!
Το φαγα όλο!
χαχαχαχα

Για μια στιγμή όταν είπες ο φίλος μας νόμιζα ότι έλεγες τον Γκρεκο!
Μετα που το τσέκαρα το έργο καταλαβα ποιον εννοούσες!
χαχαχαχαχαχα
Θα το δω οπωσδήποτε!
:))))))))))))

cranky owl είπε...

;))) μαρή ρίξε μια μπανάνα μέσα στο σοκολατοκέηκ που φτιάχνεις, σε οποιοδήποτε δηλαδή άμα τη λιώσεις μυρίζει πολύ ωραία! -δεν προσθέτει στη γεύση, μόνο στο άρωμα! (Εγώ όταν πρωτοανακαλύψω συνταγή την κάνω τόσο συχνά στην αρχή που τη σιχαίνομαι στο τέλος και δεν την ξανακάνω ποτέ). Δεν ήξερα ότι το κάνει η Μπακοδήμου αυτό με τις μπανάνες! Θυμήθηκα ένα σκίτσο του Αρκά, θα το ψάξω να το δεις, αλλιώς θα στο περιγράψω (έχει μπανάνες)..
Ο Γκριέγκος δεν θα γίνει ποτέ φίλος μας, έχουμε υψηλά στάνταρ, αυτός ούτε iso δεν θα πέρναγε :))))
χου! χου! χουουουου!!

bourboulithres είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Και μου πέρασε απ το μυαλό να βάλω μπανάνα! Α, την επόμενη φορά τωρα!
Και γω μου φαίνεται άρχισα να το βαριέμαι! Αυτη τη φορά δεν το φαγα τόσο γρήγορα! Εχει μείνει ακόμα! Θαύμα για μένα και τις διατροφικές μου συνήθειες τώρα τελευταία!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ναι ειναι πολύ μπασκλασαρία! Εχεις τόσο δίκιο!
Το έργο με τον ανανανα το κατέβασα!

Ου Ου Ου!
(Εγώ το κάνω Αγγλιστί μου φαίνεται!)
χαχαχαχα