7/2/10

O.M.G S.A.G.Α.P.O

Μια βδομάδα αργότερα (more or less), κι ενώ οι ακρίδες αφανίζουν και την τελευταία ίντσα ζωής της ελληνικής πολιτιστικής βιοτεχνίας, όλα πέρασαν μα δεν ακούμπησαν.

Ναι, μπορεί η Βασίλισσα να έπεσε έπεσε απ το θρόνο. Ναι, μπορεί να ήρθε η Δευτέρα Παρουσία. Κανείς όμως δεν υπολόγισε αυτή τη σκιερή μορφή να ξεπροβάλλει μέσα απ την ομίχλη. Ο ιπτάμενος και τζέντελμαν χρησιμοποιεί το ελικόπτερό του, για να σώσει τον πλανήτη από κάθε είδους καταποντισμού και αφανισμού του ελληνικού πολιτισμού με πιστό πάντα σύμμαχο τον σύντροφο και βοηθό Πουφ.





Η Ύδρα και τα καλοκαίρια ξαναπαίρνουν ζωή, η Bonnie Tyler βρίσκει όαση καταμεσής της Σαχάρας και ο Ian Gillan επιτέλους βρίσκει την πυξίδα του. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να ανασάνουμε μ' ένα μεγάλο (Π)ΟΥΦ ανακούφισης! Ευχαριστούμε Μιχάλη! Viva Sahara!

P.S Το Viva Sahara είναι μια μεγάλη επιτυχία (και international) του συγκροτήματος του Μιχάλη Ρακιντζή Scraptown, πριν ακολουθήσει solo καριέρα. To video του θυμίζει Depeche Mode, μόνο που δεν είμαι σίγουρη πιο ακριβώς τραγούδι των Depeche Mode μου θυμίζει! Καταραμένο Αλτσχάιμερ! 

29 σχόλια:

Ourbax είπε...

Που το θυμήθηκες παιδάκι μου το Viva Sahara;
Αξέχαστες εποχές.....Το video μοιάζει λίγο με το “Union Of The Snake” των Duran Duran (στην αρχή του).
Υπέροχος και o Gary Numan, μπράβο, μπράβο, εύγε,εύγε, πάντα τέτοια.

bourboulithres είπε...

xaxaxaxxaxaxaxaxa
Έπεσα πάνω του μια μέρα (απ τις πολλές) που χάζευα στο Tube!
Ναι θυμίζει και αυτό των Duran Duran, νομίζω κιόλας ότι ο αγαπητός Μιχάλης φοράει ανσαμπλ εμπνευσμένος απο τον Λε Μπον! Αλλά νομίζω επίσης ότι το βιντεο θυμίζει κι ένα των Depeche Mode, εκείνο που περπατάνε σε μια έρημο ή κατι σαν ανύψωμα και έρημος μαζί! Δε θυμάμαι πιο ακριβώς ρε γαμώτο! Οι έρευνες συνεχίζονται περαιτέρω!

Ναι, απίστευτος ο άτιμος ο Newman (όχι ο Βίκτορ, χαχαχαχα. Ναι κρύο το ξέρω!)
:)

bourboulithres είπε...

Oops, αυτός είναι "Numan" κι οχι "Newman"!

Knotty είπε...

viva sahara, από crap town ε? ορίστε, με αυτό το viva (αχ πόσο σιχαίνομαι αυτή τη λέξη) θυμήθηκα μια (εξίσου) τρισμέγιστη μαλακία http://www.youtube.com/watch?v=fzoIUoVVDbE
κι εγώ μαρή έχω πάντα μαζί μου τον πουφ και τον τσαφ τσουφ και τον ποκ ποκ μπορώ να πω, γιατί, έχεις πρόβλημα?
ο ρακιντζής είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ΚΑΓΚΟΥΡΑ, όταν σκέφτομαι κάγκουρας μου ΄ρχεται η εικόνα του ρακιντζή, ο ρακιντζής θα διαμορφώσει στο μέλλον και την εικόνα του γέρο-κάγκουρα στο μυαλό μου, γιατί θα πεθάνει κάγκουρας, δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ, 100% αληθινής ακατέργαστης καγκουριάς, θέλω να γελάσω όταν τον βλέπω αλλά και να ΚΛΑΨΩ μαζί, δεν αντέχω αυτή την καγκουρίλα αααααααααααα!!!
(τραγουδάκι από nip tuck αχ!! το 'καψες! το ΄καψες!!!!)

bourboulithres είπε...

Viva Larissa, forca Tesaliiiiiaaaa!
xaxaxaxxaxaxa
Δεν το χα δει ποτε μου αυτό!
Craptown, xaxaxaxaxaxaxaxa!
Κάγκουρας ο Μιχάλης?
Μα τι λες τώρα?
Ο Μιχάλης δε φόρεσε ποτέ άσπρο παπούτσι και fly, δε φορούσε ποτέ τα παντελόνια του μεχρι τον καβάλο! Ο Μιχάλης ήταν πάντα Νιου Ειτζ Γκρικ!

Κάγκουρας χαχαχαχαχχα, ακόμα γελάω!
Εν τω μεταξύ το κλαμπ που θα τον φιλοξενήσει, το Gagarin, είναι από τα πιο ψαγμένα για συναυλίες εδώ στην Αθήνα, αν δε το ξερεις ήδη. Κάθε χρόνο επίσης διοργανώνει, τετοια περίοδο πανω κάτω, καλτ φεστιβαλ τσόντας, αλλά και καλτ φεστιβαλ γενικότερα. Νομίζω ότι φέτος βραβεύτηκε για την προσφορά της η Ελένη Φιλίνη! Ο Μιχάλης εμφανίζεται εκεί σ αυτό το πλαίσιο του καλτ! Όταν το είδα έμεινα, νομιζα ότι ήταν φάρσα! χαχαχαχαχα

Το καψα δε λες τίποτα! Σε λίγο θα κυκλοφορώ με κονκάρδες Νιπ Τακ και θα πίνω το γαλα μου σε κούπες με τον κώλο του Τζουλιαν!

amalthia είπε...

στην αφίσα πάντως δεν είναι ο Ρακιντζής..ο γιός του είναι!

bourboulithres είπε...

χαχαχαχαχχαχαχα
Ρετουσαρισμένος μέχρι αηδίας ε?!
Skin just like a baby's bottom!

Γαλάτεια είπε...

LOL!!!!
Την καλησπερα μου! :)

bourboulithres είπε...

Kissy kissy Madame!!!
:))))))))))))

Knotty είπε...

Μπουρμπούλα :)!!! not just a (random) kangouras, the ultimate kangouras, ο λυκο-κάγκουρας καμουφλαρισμένος με μαλλί new age-προβάτου, ο eurovisionoκάγκουρας!! Να πάω στο gagarin (κάτι έχω ακούσει) να τους διαβάσω τη διατριβή μου στον εντοπισμό της φωλιάς του κάγκουρα και στο ψάρεμα του κάγκουρα με δυναμίτη. Μπορεί να μη φόρεσε ο μικέλε άσπρο παπούτσι ή άσπρη καλτσούλα abibas (μόνο και μόνο να μην τον συνδέουν με αυτόν τον τυχαίο τον μάικολ τσάκσον) γιατί πήγε την καγκουριά σε ανώτερα επίπεδα, perfecto μάιμος τίγκα χρυσό φερμουάρ με μεταξωτό φουλάρι χατζηφωτίου και μούρη νεροχελώνα με κρεατάκια με φράντζα-φωλιά και χαίτη-σκούπα-φαράσι, να μη πω για τα αυτιά-λαγάνα. Καλτ δεν τον λες, αλτ όμως σίγουρα. Αν ήταν ο τελευταίος άντρας επί γης, θα πήγαινα με το ελικόπτερο να τσακιστώ στον πρώτο γκρεμό, βγάζω φλύκταινες αυτή τη στιγμή!! μεγαλώνω (το ανοίγω πάνω από τη φωτο που έβαλες) το παραθυράκι των σχολίων να μην τον βλέπω, όχι, όχι δεν πρέπει να πίνεις από αυτήν την κούπα, να μου τη στείλεις, κατάσχεται!!! -για να θεραπεύσω τα μάτια μου από αυτό που είδα σήμερα στο blog σου

bourboulithres είπε...

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXA
KnottyCatoula είσαι απίστευτη!
Έχεις σταμπάρει και αναλύσει και το παραμικρό είδος καγκουροσύνης! Νόμιζα ότι είχα μπροστά μου κάθε κάγκουρα που είχα συναντήσει μέχρι τώρα!
Μην ανησυχείς, η κούπα βγαίνει σε αριθμό κωλομερίων του Τζούλιαν, θενκ γκοντ! Για μας τις δυο δηλαδή!

Knotty είπε...

δε κοιμάσαι μπουρμπουλίνα μου? -ούτε εγώ κι η γατούλα μου έχει όρεξη για παιχνίδια και χαζεύω... μα από καγκούρια βρωμάει ο τόπος στη λάρισα κι ο χειρότερος μετά τον ρακιντζή βέβαια, είναι ένας ξαδερφός μου που έκανε 10 χρόνια να πάρει απολυτήριο (γυμνασίου), είχε 90ρι παπάκι με εξάτμιση φορτηγού (χωρίς ποδιά, περισσότερη μαγκιά), είχε πόδια ακρίδας αστράγαλος με κοντή πετσετέ κάλτσα (αυτές με τις χιαστί ρακέτες), μπουφανάκι περφέκτο μύριζε πετρέλαιο, νάυλον σκέτο (δερμάτινο=ακριβό), μαλλιά περικεφαλαία με λασπωτήρα στο σβέρκο, σκαρπίνι τρακτερωτό και τα είχε με μια κομμώτρια κι έκανε σούζες έξω από τη κομμωτήριο, μιλάμε ο στάθης ψάλτης της γειτονιάς. Έτσι από μικρή είδα πως γεννιέται μεγαλώνει επιβιώνει και δεν αλλάζει ΠΟΤΕ ο κάγκουρας. Ξέρεις τι λέει η παροιμία, ο κάγκουρας κι αν γέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, κλπ,κλπ υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι οι κάγκουρες είναι visitors, εξωγήινοι που έχουν ξεμείνει από χρόνια (το σήριαλ visitors το έχεις δει?) ευτυχώς θα πάρουμε από ένα κωλομέρι κι από ένα αρχ..δι ζωγραφιστό του τζούλιαν, να μη μαλώνουμε, δίκαιη μοιρασιά!!!

bourboulithres είπε...

Δε κοιμάμαι εύκολα τα βράδια τώρα τελευταία, Με παίρνει ο ύπνος στις 7 το πρωί γιατί μια μέρα είχα τη φαεινή ιδέα να διαβάσω τα ξημερώματα! Χτες είπα να πέσω νωρίς, γύρω στις 2! αλλά πρέπει να κοιμήθηκα πολύ αργότερα! Δεν εχω και κανέναν για παρέα εκείνη την ώρα ρε γαμώτο! Μόνο το ιντερνετ! Και χτες είχα εφιάλτη ότι είχα κολλήσει ιο και αντί να μου το φτιάξουν μου κατέστρεψαν το σκληρό δίσκο! χαχαχαχαχχαχαχαχαχ Νομίζω, ότι τελικά αρχίσει και μυρίζει καμμένο ο δικός μου αυτη στιγμή! Να της δώσεις πολλά χάδια και να της πεις νιαααααουυυυ απο μενα! :))))

Ο Σταθης Ψάλτης της γειτονιάς αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχ!Έχεις τόσο δίκιο, ο κάγκουρας δεν αλλάζει. Κι εγώ από εκεί που είμαι, από τη Βόνιτσα (Νομός Αιτ/νίας) κάγκουρες να χορτάσει το μάτι σου! Η κάλτσα με τις ρακέτες, σούζες έξω απ το κομμωτήριο χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα!Πόσο που ξυπνανε μνήμες!
Αυτός ο ξάδερφος τα χει όλα τα χαρακτηριστικά μαζί! Όντως KonottyCatoula διατριβή έχεις κάνει μαζί του! Από μενα έχεις άριστα 10 με τόνο!

Αυτο το visitors δεν το χω δει. Δεν ξεκολλάω από Νιπ Τακ και Χαουζ, έχω κατσικωθεί εκεί, ημι-αναλφάβητη έχω καταντήσει! Δίκαιη μοιρασιά, δίκαιη! Αχχχ μου τρέχουν τα σάλια τωρα!

bourboulithres είπε...

KnottyCatoula μου πάλι σε ξεβάφτισα! Αυτη τη φορά σε ονόμασα KonottyCatoula!
Θεούλη μου!
Πότε θα μάθω να γράφω σωστα επιτέλους?!
:)))))))))

amalthia είπε...

Στο μέρος που μεγάλωσα εγώ οι δικοί μας Κάγκουρες (με Κ κεφαλαίο) βαράνε κιόλας οπότε χάνουμε το γέλιο μας όταν περνάνε απο μπροστά μας!

Τι να το κάνεις όταν δεν μπορεία να γελάσεις? Δρααααμααα

bourboulithres είπε...

Και κάγκουρες και ξύλο?
Φτου ρε γαμώτο, όντως δράμα!
Δε φτάνει που σε τυφλώνει η άσπρη κάλτσα θα σε τυφλώνει και το μπουνίδι?
Ε, αυτό πάει πολύ!

Knotty είπε...

Είμαι η ΚονότυΚατ και δεν είμαι καλά. Ή στις 12 θα κοιμάμαι, ή στις 4... Αν ήσουν εσύ εδώ ή εγώ εκεί θα σε τράβαγα για κανα ξύδι τώρα, αφού δεν κοιμόμαστε που δεν κοιμόμαστε... με απασχολούν λίγο πολύ τα ίδια με σένα... (τα μέρη σου είναι τόσο ωραία! εγώ από δω, από καρακαμπίλα (sic)...) θα ήθελα να είμαι γάτα να τα είχα όλα λυμένα, η δικιά μου ροχαλίζει και αναστενάζει μες τον ύπνο της τώρα στην καρέκλα του γραφείου μου.

bourboulithres είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxa!

Για ξύδια δε λες τίποτα!Μέσα!
Ξέρεις από ξηρόμερο?

Ουτε εμένα με βλέπω να κοιμάμαι σχετικά νωρίς απόψε!
Επειδή μια φίλη έχει γενέθλια χάζευα σχετικά βίντεο στο τιουμπ και έπεσα πάνω σ αυτό http://www.youtube.com/watch?v=vwqaF8f3VW0
Εντάξει η τύπισσα είναι λιγο ξινή και σα να το κάνει με το ζόρι το πρότζεκτ, αλλά χαζεψα!
Που εδώ που τα λέμε δεν είναι και δύσκολο για μένα να χαζέψω!
Ασε που μου άνοιξε και η όρεξη!
Και είπα στον εαυτό μου τέλος το πολύ φαγητό!
Απ δω και πέρα μόνο λάιτ! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (λέμε τώρα!)
Α, η τύπισσα φτιάχνει τουρτα γενεθλίων-πριγκίπισσα!

bourboulithres είπε...

Τελικά αυτή δεν είναι καθόλου ξινή τώρα που το ξαναείδα, ίσως λίγο αμήχανη!
Πεινιάααααααααου!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ :)))

bourboulithres είπε...

Ευχαριστώ Σκρουτζάκο!
Επίσης! :)))

Pastaflora είπε...

Ζούμε μεγάλες στιγμές!
(φυσικά αναφέρομαι στο βιδεοτεμάχιον του πολύ πολύ αγαπημένου Γκάρι Νιούμαν)

Knotty είπε...

το είδα μπουρμπούλα το βιντεάκι, σίγουρα λυπάσαι να το φας στο τέλος! αυτό που βαριέμαι είναι τα τσουμπλέκια που θα πλένω χωρίς τελειωμό, μετά από αυτή την προσπάθεια (και με αμφίβολο αποτέλεσμα στη γεύση)
από τα μέρη σου δεν έχω έρθει, έχω ακούσει και έχω δει σε φωτο τα καλύτερα, ελπίζω να κάνω μια εκδρομή προς τα εκεί (-το καλοκαίρι πήγα λευκάδα, αλλά πέρασα από καλαμπάκα-γιάννενα-άκτιο) δεν είναι μόνο τα νησιά για ωραίες διακοπές!!

bourboulithres είπε...

pastaflora
Αγαπητή μου pastaflora όντως!

KnottyCatoula
Ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα απ τις προάλλες. :))))))
Όποτε θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον και γενικοτερα να μιλήσεις να μου στείλεις μεηλ.

Ασε, εγώ δεν έχω όρεξη ούτε να μαγειρέψω, με σουβλάκια τη βγάζω!

Knotty είπε...

ναι μπουρμπούλα μου!

Knotty είπε...

http://entertainment.in.gr/html/ent/844/ent.78844.asp
νομίζω η πλάκα συνεχίζεται

bourboulithres είπε...

xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa
Πάω να δηλώσω συμμετοχή!

Pink_Fish είπε...

Αγαπώ Μιχάλη Ρακιντζή! Είχα το Μωρό μου Φάλτσο σε κασέτα και το είχα λιώσει. Ναι! Τα κιτς νιάτα μου. Viva Sahara αγαπάμε επίσης

bourboulithres είπε...

Ετσι, έτσι!
Ο Μιχάλης ειναι καλλιτεχνης one of a kind!
Πολύ λυπήθηκα που δε πήγα στη συναυλία τελικά!
:)